Implementeren vacuumtechniek bij Remkes Poultry

Remkes Poultry in Epe is een verwerker van pluimvee en vooruitstrevend op het gebied van productiemiddelen. Tijdens een grote investering zijn wij gevraagd om op het gebied van vacuumtechniek onze bijdragen te leveren om de laatste innovaties te implementeren in de vernieuwde productielijn.

Vraag

In de vernieuwde productielijn dienen op verschillende posities in de fabriek producten afgevoerd te worden. Het bestaande vacuümsysteem voldoet niet meer aan de capaciteit en verbruikt veel energie en water, stilstand en hoge onderhoudskosten zijn hierin een toenemende factor in de overweging om het systeem te vervangen.

Naast de behoefte in het verlagen van kosten is er ook een behoefte in het verminderen van arbeid en meer ruimte in de machinekamer. Remkes Poultry heeft IVS gevraagd om een voorstel uit te werken waarin aan alle vraagstukken invulling gegeven wordt.  

Oplossing

IVS heeft een nieuw vacuümtransport systeem aangeboden en mogen leveren waarin we onderstaande oplossingen verwerkt hebben:

Bekijk ook

Project

Storteboom Food Group, vacuumtransport systeem

Lees meer
Project

Evacueren van champignons bij Prochamp

Lees meer
Project

Vitana Salat- und Frischeservice GmbH

Lees meer
Project

Centraal vacuumsysteem Hessing Greenport Venlo

Lees meer
BEKIJK ONZE VACATURES