Testcenter

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van vacuümsystemen beschikt IVS ook over een testcenter waar zich verschillende vacuümsystemen bevinden. Binnen het testcenter is het mogelijk om verschillende type systemen in werking te zien. Deze systemen zijn voor verschillende toepassingen/branches in te zetten. Wanneer u ons komt bezoeken, kunnen wij uw eigen producten in onze systemen testen. Hierdoor kunt u de precieze werking aanschouwen en beoordelen of de kwaliteit en capaciteit volstaat en het potentiële project haalbaar is.

Vacuüm transportsysteem

Het vacuüm transport systeem zorgt ervoor dat uw producten geautomatiseerd getransporteerd worden van een in productie te plaatsen trechter tot een te bepalen positie binnen uw bedrijf. Door ons hoogwaardige RVS leidingsysteem kunnen wij uw product middels vacuüm voedselveilig transporteren. Door de inzet van geavanceerde techniek is het mogelijk om het systeem te fine-tunen waardoor uw product geheel onbeschadigd aankomt op het eindpunt. Dit complete systeem staat uitgestald binnen ons testcenter. Hier kunt u het gehele proces tot in detail volgen.

Vacuüm koel/droog systeem

Met een vacuüm koel/droog systeem is het mogelijk om uw product te koelen of te drogen. In vergelijking met een conventionele koelcel is vacuüm koelen sneller en efficiënter. Enkel het product wordt namelijk gekoeld en niet de vloer en wanden zoals bij een conventionele koelcel. Daarnaast ligt de snelheid van het terugkoelen vele malen hoger waardoor dit de productkwaliteit ten goede komt en het product dus ook sneller naar de klant getransporteerd kan worden. In ons testcenter laten wij u deze techniek graag zien en zijn wij in staat met onze RVS vacuümkoeler/droger uw producten te testen zodat u kunt zien hoe uw product zich uit.

 

Centraal vacuümsysteem

Een centraal vacuümsysteem maakt het mogelijk om uw verpakkingsmachines optimaal en energetisch efficiënt te laten functioneren. Onze systemen zijn onderhoudsarm door de meertraps uitvoering die het systeem energetisch zeer aantrekkelijk maakt. Dit type systeem is eenvoudig modulair uit te breiden waardoor de initiële investering laag is en het systeem mee kan groeien met uw behoefte. In ons testcenter staat een compleet systeem, geschikt voor meerdere productielijnen en is direct inzetbaar.

Vacuumpompen t.b.v. centraal vacuümsysteem

Vacuümsysteem testcenter

Wij heten u van harte welkom in ons testcenter in Oldebroek. Hier kunt u meerdere vacuümsystemen in werking zien en kunt u uw product testen. Ook voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht. Via onderstaand formulier en de chatbot kunt u gemakkelijk een afspraak plannen.

Plan uw vrijblijvende afspraak