Werkwijze

Hoe wij te werk gaan

IVS werkt over het algemeen aan de hand van vier stappen. Allereerst wordt uw vraagstuk of uitdaging besproken. Ons team is zeer betrokken bij ieder project en wil dan ook goed begrijpen wat uw wensen zijn. Als specialist verdiepen wij ons iedere dag in vacuümtechniek en deze kennis delen we graag met u.

Vervolgens bedenken en ontwerpen wij een custom-made systeem, passend bij de toepassing en uw wensen. Dit testen wij samen met u zodat u weet hoe het werkt en wat het uw bedrijf gaat opleveren. Ook installeren wij het systeem zelf bij u op locatie en bieden wij onderhoud en een 24/7 calamiteitendienst. Al met al kunnen wij u ontzorgen in het gehele traject.

Stap 1. Uw vraagstuk of uitdaging

Het voortraject is voor IVS zeer belangrijk. Hierin bespreken we namelijk uw vraagstuk of de uitdaging die u ervaart binnen uw bedrijf. Persoonlijk contact vinden wij dan ook zeer belangrijk, zodat wij uw vraagstuk goed kunnen begrijpen en écht weten wat uw wensen zijn. Wij bouwen custom-made systemen en we willen dat deze aansluiten op uw doelen.

Om deze reden komen wij in het voortraject ook bij u langs, zodat we met eigen ogen kunnen zien wat het probleem is. Op basis hiervan, en uw verhaal, weten wij welke innovatieve oplossing het beste zal aansluiten. Dankzij onze ervaring kunnen wij altijd advies op maat geven, rekening houdend met de kosten en de toekomst van uw bedrijf. Veelal hebben wij de mogelijkheid om de haalbaarheid van een project in te schatten door testen uit te voeren met uw producten.

Stap 2. Bedenken, ontwerpen en bouwen

Tijdens deze fase bedenkt en bouwt ons team een passend systeem voor uw bedrijfsproces. Hierin houden wij uw wensen en doelen in het achterhoofd. De engineering geschiedt geheel in eigen huis en doen wij in 3D. Dit voeren wij in onze constructiewerkplaats te Oldebroek uit.

Stap 3. Testen en installeren

Zodra wij uw systeem hebben gebouwd, zullen we dit uitgebreid testen. Ook dit kunnen we in onze eigen constructiewerkplaats te Oldebroek doen. Wij zullen u altijd uitnodigen voor de testdag van het systeem, zodat u direct kunt zien wat het uw bedrijf gaat opleveren. Mochten er bepaalde componenten niet naar wens zijn, dan kunnen we hierop inspelen voordat we het systeem bij u op locatie installeren.

Stap 4. Service en nazorg

De laatste stap, na het testen en installeren van het vacuümsysteem, is voor ons één van de belangrijkste. Dat is namelijk de service en nazorg. Wij gaan altijd voor lange relaties met onze klanten en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. Onze klanten blijven dan ook jarenlang bij ons doordat wij met onze proactieve benadering goed meedenken in oplossingen en daarmee onze klanten ontzorgen in het gehele traject.

We bieden al jaren service en beschikken over een service werkplaats te Utrecht. Ook voeren we onderhoudswerkzaamheden uit en hebben een 24/7 calamiteitenservice. We hebben nagenoeg altijd een passende noodoplossing in de vorm van leen machines (vacuümpompen) en reserveonderdelen.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Contact