wie wij Zijn

Over ons

Industrial Vacuüm Systems (IVS) is tot stand gekomen door de passie voor vacuümtechnieken en -systemen van twee gedreven ondernemers. Wij, Alexander en Raimond, bundelen onze expertises en dit maakt ons zeer vakvaardig. In de vacuüm industrie hebben wij onze sporen al verdiend en met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat we geen technisch detail onbenut laten. Met een team bestaande uit echte techneuten creëren wij op maat gemaakte oplossingen voor elk uniek vraagstuk.

In het gehele traject, van vraag naar de uiteindelijke oplossing, denken we met u mee, delen we onze ervaring en geven we een advies op maat. Persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk, omdat wij liefde hebben voor het vak en graag zeer betrokken zijn bij ieder project. Door samen met u naar uw klantwens te kijken, komen we altijd tot een innovatieve oplossing. Standaard vragen en oplossingen komen bij ons niet vaak voor, maar juist hele uitdagende.

Gedurende het hele traject komt onze servicegedreven aard naar boven. Service is voor ons één van de belangrijkste facetten. Om deze reden testen wij onze systemen altijd samen met u, zodat u goed kunt zien wat het systeem u gaat opleveren. Daarnaast bieden wij ook onderhoud en een 24/7 calamiteitenservice, zodat zowel preventief als correctief onderhoud uitgevoerd kan worden.

Door de inzet van onze kwalitatieve en duurzame oplossingen, helpen we bedrijven efficiënter te werken. Onze toepassingen leveren onze klanten een effectieve werkomgeving én een kostenbesparing op.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Contact
BEKIJK ONZE VACATURES