Industrial Vacuum Service

Bent u op zoek naar de juiste kennis en service voor uw vacuümsystemen en een goede kwaliteit/prijsverhouding?

Ruim voor het onderhoud nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Wanneer onze service technici bij u komen om de servicewerkzaamheden uit te voeren, zijn zij goed voorbereid ongeacht het merk of type pomp.

 

Door TAO (toestand afhankelijk onderhoud) uit te voeren, worden enkel de onderdelen die buiten de fabrieksspecificatie vallen, vervangen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Industrial Vacuum Service
ontzorgt door:

Indien de onderhoudsinterval niet in lijn ligt met de toepassing, dan zullen wij dit rapporteren en indien wenselijk nader onderzoeken. Industrial Vacuum Service beschikt door onze jaren lange ervaring in systeembouw en proces techniek over de juiste middelen en kennis om de oorzaak te kunnen achterhalen. Uiteraard adviseren wij u ook wanneer er kosten besparende maatregelen te treffen zijn door bijvoorbeeld andere pomptechniek in te zetten of besturingstechnisch efficiëntie te behalen is. Bovendien kunnen wij met onze lekdetectie apparatuur de kleinste vacuüm lekkages in systemen opsporen en de grootte daarvan kwantificeren.

 

Na het onderhoud wordt de werkplek schoon opgeleverd en plaatsen wij een sticker op de pomp met de datum van het onderhoud en het type toegepaste olie. Deze informatie wordt tevens op het service rapport opgenomen inclusief de gebruikte materialen. Vervolg afspraken of werkzaamheden naar aanleiding van het uitgevoerde onderhoud worden gerapporteerd en u wordt geïnformeerd wanneer deze afspraken plaats zullen vinden.

 

Wij gaan voor lange relaties met onze klanten. Onze klanten blijven jarenlang bij ons omdat wij door onze proactieve benadering goed meedenken in oplossingen en daarmee klanten ontzorgen.

VERKOOP

Voor de aankoop van pompen en pomp onderdelen kunnen wij u een toegevoegde waarde leveren. Wij leveren gunstig geprijsde originele onderdelen die wij veelal direct uit voorraad kunnen leveren of kunnen meenemen tijdens het service bezoek.

Voor de aankoop van pompen kunnen wij de perfecte oplossing bieden. Door onze onafhankelijke positie in de markt kunnen wij afhankelijk van uw toepassing het juiste product voor u selecteren, ongeacht het merk of de benodigde pomp techniek. Het voordeel hiervan is dat de aangekochte oplossing zich op lange termijn uitbetaald in lagere onderhoudskosten, energie verbruik en een verbeterde continuïteit.

Heeft u vraagtekens bij uw installatie, uiteraard komen wij graag langs om u vrijblijvend te adviseren.

24/7 STORINGSDIENST

Calamiteiten komen nauwelijks voor, omdat Industrial Vacuum Service tijdens het preventief onderhoud afwijkingen in het systeem of aan de pomp in een vroeg stadium ontdekt waardoor tijdig kan worden ingegrepen. Wanneer er toch uitval van een vacuümsysteem is, dan is snel handelen van groot belang om de uitval tot een minimum te beperken.

Daarom is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar en is de responstijd maximaal 8 uur. Aan de hand van het voorgelegde probleem nemen wij de benodigde onderdelen mee naar de werkplek om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Mocht het niet direct ter plaatse opgelost kunnen worden, dan beschikken wij over een vervangende ruilpomp, waarmee de productie snel hervat kan worden.

REVISIE

Voor het reviseren van uw pompen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle merken en types pompen reviseren wij in onze eigen werkplaats te Utrecht. Voor de revisiewerkzaamheden krijgt u vooraf een offerte. En blijken er tijdens de demontage meer defecten te zijn dan vooraf voorzien dan volgt eerst een prijsopgave. Het voordeel van deze werkwijze is, dat u op basis van de bevindingen advies krijgt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tijdens de revisie worden originele onderdelen en afstelgegevens gebruikt. Na de revisie wordt de pomp uitvoerig getest op fabrieksspecificatie. Wanneer deze test succesvol is, wordt de pomp vrijgegeven en wordt een afspraak gemaakt om de pomp terug te plaatsen. Tijdens de revisie kunt u gebruik maken van een ruilpomp waarbij u vooraf inzicht krijgt in de kosten van de ruilpomp gedurende de gehele revisie. Op deze wijze is de continuïteit van uw proces gewaarborgd tijdens de werkzaamheden.

Bij Industrial Vacuum Service krijg je waarvoor je geld!

De belangrijkste reden om Industrial Vacuum Service het onderhoud van onze vacuümpompen te laten doen, is de praktische manier van werken en de kwaliteit/prijsverhouding. Het voordeel bij hen is dat ze onderzoeken waar het probleem ligt en dat vervolgens gaan oplossen. Er wordt niet standaard of overbodig gereviseerd. De werkwijze is heel helder.

 

Naast de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden wordt door de monteur een aantal metingen gedaan. Vervolgens geeft Industrial Vacuum Service bij afwijkingen advies wat er met de vacuümpomp moet gebeuren. Wij kunnen keuzes maken en dat bevalt ons prima. Daarbij denken ze goed met ons mee in oplossingen. Recent was er een pomp die voor groot onderhoud moest. Zij komen dan met het idee om een pomp om te ruilen, waarvan zij weten dat die op één van onze andere vestigingen als reserve staat.

Dat is dan een slimme en voordelige oplossing voor ons. De samenwerking verloopt prima, de communicatie is goed en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij Industrial Vacuum Service krijg je waar voor je geld!

 

Jos Mensink
Hoofd Techniek bij Zwanenberg Food Group Lupack

De werkwijze van Industrial Vacuum Service is 100% goed!

Wij werken met Industrial Vacuum Service omdat zij professioneel zijn, goed samenwerken en de communicatie lijnen heel kort zijn. Als we bellen met een probleem, kunnen zij door hun technische kennis en ervaring heel snel een analyse maken en daarop direct anticiperen. Je wordt bij Industrial Vacuum Service 24/7 geholpen en bij een calamiteit hebben zij de cruciale materialen op voorraad, en indien nodig een geschikte leenpomp voor ons beschikbaar. Dit alles zonder contractvorm. Er is een vertrouwensvorm en een goede relatie waardoor een contract overbodig is.

 

De werkwijze van Industrial Vacuum Service is 100% goed. Industrial Vacuum Service ontwerpt en ontwikkelt de installaties op dusdanig kwaliteitsniveau dat de installaties optimaal kunnen draaien en slechts beperkt onderhoud nodig hebben. Het kwaliteitsniveau van de installatie en van het onderhoud moet hoog zijn, omdat wij ons geen stilstand kunnen veroorloven. Daar is bij Industrial Vacuum Service alles op ingericht, kijken naar de wensen en voorwaarden van klanten en op basis van het totale plaatje met op maat oplossingen komen. Wij zijn zeer tevreden, als er op deze manier technisch, deskundig en enthousiast wordt meegedacht.

 

Marcel van den Heuvel
Manager Techniek bij PLUKON food group

Wilt u meer informatie over de service mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op
BEKIJK ONZE VACATURES