Service

Naast het engineeren, testen en installeren van vacuümsystemen verlenen wij ook service en onderhoud aan vacuumsystemen en vacuumpompen. Deze service verlenen wij vanuit onze locatie in Utrecht. Met onze technische kennis en ervaring ontzorgen wij uw organisatie wanneer uw systemen aan onderhoud toe zijn.  

Vanuit ons magazijn in Utrecht waar wij alle gangbare delen en pompen op voorraad houden kunnen wij snel leveren wanneer nodig. Hiervandaan nemen wij ook alle benodigde onderdelen mee in geval van onderhoud of storingen. Wanneer we een probleem aan een vacuümpomp niet ter plaatse kunnen oplossen dan beschikken wij over een grote voorraad van verschillende type leen vacuümpompen zodat u snel verder kunt produceren.

Preventief onderhoud aan uw vacuumsysteem

Regelmatig onderhoud verkleint de kans op vroegtijdige slijtage. Daarnaast voorkomt het productieverlies en stilstand van apparatuur. Daarnaast hebben wij ook een 24/7 calamiteitenservice waarop u ons te allen tijde kunt bereiken.

Wanneer er een datum is gepland voor onderhoud zorgen wij ervoor dat onze service technici goed voorbereid zijn ongeacht het merk of type pomp van uw systeem. Bij aankomst op de dag van onderhoud zullen wij een toestand afhankelijk onderhoud (TAO) uitvoeren. Hiermee worden enkel de onderdelen die buiten de fabrieksspecificatie vallen vervangen. Mocht de standtijd van pompen of onderdelen niet in lijn liggen met de toepassingen, dan zullen wij dit rapporteren en indien wenselijk verder onderzoeken om een verbetervoorstel op te stellen. 

Na het onderhoud wordt de werkplek uiteraard schoon opgeleverd en plaatsen wij een sticker op de pomp met de datum van het onderhoud. Tevens ontvangt u alle informatie in het service rapport. Tot slot wordt u geïnformeerd over een eventuele vervolgafspraak.

Revisie aan uw vacuumpompen

IVS biedt verschillende soorten services aan de verscheidene branches. Afhankelijk van de klantwens en de behoefte kunnen wij werkzaamheden verrichten en adviseren in oa RVS leidingwerk, constructiewerk, besturingstechniek en het analyseren van problemen.

Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van revisies aan oliegesmeerde vacuumpompen, vacuum klauwpompen, vacuumblowers en rootspompen ongeacht het fabrikaat. Met onze 24/7 calamiteitenservice staan wij u te allen tijde te woord. Tijdens de revisie kunt u gebruik maken van een van onze overbruggingsmachines zodat uw productie ook gedurende de revisie gewoon door kan gaan.

Na de revisie van uw vacuumpomp zal deze voldoen aan de oorspronkelijke fabriekspecificatie en daarop worden getest.

Storingen aan uw vacuümsysteem

Ook als uw systeem een storing aangeeft helpen wij u graag. Onze specialisten helpen uw organisatie bij het vinden van een passende oplossing zodat uw vacuümsysteem weer snel up and running is en u geen productietijd verliest. Wanneer de nood hoog is kunnen wij snel leen machines leveren om uw productie of uitbreiding te voorzien van de benodigde systemen. 

Afspraak maken?

Heeft uw vacuümsysteem onderhoud nodig? Laten we eens kennismaken! U kunt gemakkelijk een afspraak plannen door op onderstaande button te klikken. Ook kunt u ons altijd bellen.

Bent u al klant?

Mocht u al klant bij ons zijn dan nemen wij ruim voor het onderhoud contact met u op om een afspraak te maken voor onderhoud aan uw systeem.

Meachnische service

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Contact