Het nieuwe gezicht bij IVS Vacuum

IVS blijft groeien, niet voor niks dat wij dan ook op zoek waren naar een ervaren sales manager die IVS internationaal op de kaart kan zetten. En die hebben we ook gevonden! Maak kennis met Herbert Sonder.

Waar komt je passie voor vacuümsystemen vandaan?
In voorgaande jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de vacuüm branche. Daarvoor heb ik in de machinebouw gezeten. Deze combinatie komt perfect tot uiting in mijn functie bij IVS. Hier kan ik beide expertises samenvoegen om zo optimaal resultaat te behalen.

Waar kijk je het meest naar uit binnen je nieuwe functie?
Mijn doelstelling is om IVS op de kaart zetten buiten Nederland. Door een internationale focus te hanteren hopen we natuurlijk ook meerdere vacuümsystemen te kunnen verkopen. Uiteindelijk draagt dit voor iedere organisatie bij tot efficiënt werken.

Hoe ziet een ideale werkdag er voor jou uit?
Ik zal niet fulltime aan het werk zijn bij IVS. In de dagen dat ik parttime werk bevat een ideale werkdag onder andere het benaderen van potentiële klanten, het bezoeken van klanten en het demonstreren van de systemen op onze locatie in Oldebroek. Vervolgens starten we natuurlijk graag een salestraject samen met de klant. Tot slot bouwen en implementeren we de systemen om ervoor te zorgen dat de klant efficiënter te werk gaat.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij IVS te komen werken?
Ik kende Raimond, een van de eigenaren, al enige tijd vanuit de branche. Samen zijn we eens in gesprek gegaan over de mogelijkheden bij IVS. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn gevoel bij IVS was dat zij als organisatie heel open en direct zijn. Dat blijkt ook zeker zo te zijn. Nu ik hier werkzaam ben merk ik ook dat zij heel erg meedenken in ontwikkeling op het gebied van machinebouw en processystemen.

Wat zou je graag willen leren bij IVS?
Ik zou graag gezamenlijk naar een doel willen werken. Dit door vooral te focussen op teambuilding. Alleen samen kunnen we de doelen behalen die we voor ogen hebben. Waaronder het internationaal op de kaart zetten van IVS.

Wat zijn jouw specialiteiten?
Door de vele jaren ervaring breng ik veel en brede kennis in huis. Daarnaast kan ik goed overweg met klanten. Zij kunnen mij dan ook altijd vertrouwen op mijn woord.

Let’s change the subject: Wat doe je nu graag in je vrije tijd?
Ik ben gek op jagen. Deze tak van sport gaat van generatie tot generatie. Samen met mijn twee honden vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn. Dus wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik daar graag te vinden.