Service van Indigo

Vacuümsystemen hebben periodiek onderhoud nodig. Indigo voorziet uw organisatie van de juiste technische knowhow in combinatie met uitmuntende service. Vanuit onze locatie in Utrecht kunnen wij direct onderdelen uit voorraad leveren wanneer dit van van toepassing is. Naast het behoeven onderhoud voorzien wij u ook graag van advies met betrekking tot verscheidene vacuümsystemen.

Waarom Indigo?

Indigo staat al enige jaren bekend als de specialist binnen het verlenen van service aan vacuümsystemen. In 2020 hebben IVS en Indigo de krachten gebundeld. Zo worden de twee specialisme samengebracht binnen één organisatie. Met de kennis en kunde van IVS en de servicegerichte aanpak van Indigo wordt uw vacuümsysteem uitmuntend onderhouden.

Revisie van uw vacuümsysteem

Wanneer er een datum is gepland voor onderhoud zorgen wij ervoor dat onze service technici goed voorbereid zijn ongeacht het merk of type pomp van uw systeem. Bij aankomst op de dag van onderhoud zullen wij een toestand afhankelijk onderhoud (TAO) uitvoeren. Hiermee worden enkel de onderdelen die buiten de fabrieksspecificatie vallen vervangen. Mocht de uitkomst hiervan niet in lijn liggen met de toepassingen, dan zullen wij dit rapporteren en indien wenselijk verder onderzoeken.

Na het onderhoud wordt de werkplek uiteraard schoon opgeleverd en plaatsen wij een sticker op de pomp met de datum van het onderhoud en het type toegepaste olie. Deze informatie ontvangt u tevens in het servicerapport. Tot slot wordt u geïnformeerd over een eventuele vervolgafspraak.

Vacuüm services

Vacuümsystemen zijn geschikt voor meerdere sectoren. Waaronder voor de vlees-, vis- en groente-industrie. De systemen die hiervoor in gebruik worden genomen dienen eens in de zoveel tijd gecontroleerd te worden en onderhouden. Als organisatie is Indigo gespecialiseerd in het uitvoeren van revisie aan oliegesmeerde vacuümpompen, vacuüm klauwpompen, vacuümblowers en rootspompen.

Storingen aan uw vacuümsysteem

Niet alleen bij onderhoud helpen wij u graag, ook wanneer uw systeem een storing aangeeft zijn onze specialisten altijd bereikbaar. Zo hebben wij een 24/7 calamiteitenservice waar een specialist u altijd te woord staat.

Afspraak maken?

Heeft uw vacuümsysteem onderhoud nodig? Laten we eens kennismaken! U kunt gemakkelijk een afspraak plannen door op onderstaande button te klikken. Ook kunt u ons altijd bellen.

Bent u al klant?

Mocht u al klant bij ons zijn dan nemen wij ruim voor het onderhoud contact met u op om een afspraak te maken voor onderhoud aan uw systeem.

Meachnische service

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Contact